Lépjen kapcsolatba velünk és farmereinkkel

Ahogyan egyik kávéfarmerünk, Fernando fogalmaz: „El café une la planeta”, vagyis a kávé egyesíti a világot, összehozza az embereket. A Daisuke-nál minden babszemről tudjuk, hogy hol termett, ki szüretelte és milyen utat tett meg a csészéig. A farmereket is jól ismerjük. Ők a barátaink.

Céges partnereinknek, a tőlünk rendelő vállalatoknak lehetőséget biztosítunk, hogy felvegyék a kapcsolatot a termelőkkel, megismerjék az életüket, szükségleteiket és magát a kávét. A farmereket akár meg is látogathatják. Közösséget építünk magánszemélyekből és vállalatokból, akik számára a minőség és a misszió, a “purpose” is fontos.

Az együttműködés alapja a bizalom

A farmereknek a világpiaci ár többszörösét fizetjük a babokért, támogatjuk a gyerekek taníttatását, cserébe kimagasló minőséget kapunk. A Daisuke farmjain a gyermekmunka ismeretlen fogalom. Hiszünk abban, hogy akit ismerünk, azt nem akarjuk kizsákmányolni. Igazságos kereskedelmen alapuló rendszerünkkel a termelőt és a vásárlót is szolgáljuk. Folyamatosan ellenőrizzük, hogy a programban résztvevő gazdaságok betartják-e a szabályokat.

Cégünk névadója a japán Daisuke Tanaka, a kávékóstolás nagymestere, a Cup of Excellence verseny egykori zsűritagja. Társa, Szelei Szabolcs sikeres multivállalati karrierjét adta fel az igazságos kávé kereskedelemért. Közös szenvedélyük, hogy a világ legjobb kávéit hozzák el a vásárlóknak.

Direktkereskedelmi rendszerünknek köszönhetően ügyfeleink részére kívételes ár-érték arányon tudunk pörkölt szemeskávét kínálni.
Szolgáltatásunk részét képezi a kávéfőző gép biztosítása és rendszeres szervizelése is.

A részleteket beszéljük meg egy jó kávé társaságában!

Lépj kapcsolatba velünk

Daisuke Coffee - Termékek