Miben különbözünk
Figyelünk vendégeinkre és partnereinkre, a legmagasabb minőséget kiváló ár-érték aránnyal biztosítjuk. Kommunikációnkban és működésünkben is szeretettel és odafigyeléssel közelítünk. Ez a Daisuke filozófiája: a szeretetteli odafordulás. Akár a családban, akár az üzletben, ez az, amit a legfontosabbnak tartunk.
A direkt kereskedelemnek köszönhetően ár-értékben verhetetlenek vagyunk szinte minden minőségi kategóriában.
A kiemelkedő nyomtatási lehetőségeinknek köszönhetően saját márkás kávékat is elő tudunk állítani a legmagasabb minőségben. Legyen szó étteremről, kávézóról vagy szállodáról a saját márka alatti kávét igény szerint elkészítjük.
A Daisuke kávékat espresszóra, filterre és némely esetben "omniroast"-ra pörköljük. Bár mindig igyekszünk a kávénak legmegfelelőbb pörkölést alkalmazni, igény szerint tudunk változtatni bármely kávé pörkölési stílusán.
Az együttműködés alapja a bizalom
A kávészemekért a világpiaci ár többszörösét fizetjük a gazdáknak, támogatjuk a gyermekek oktatását, és cserébe kiváló minőséget kapunk. A Daisuke farmjain nincs gyermekmunka. Hiszünk abban, hogy nem használjuk ki azokat, akiket ismerünk. Tisztességes kereskedelmi rendszerünk a termelőt és a vásárlót egyaránt szolgálja. Folyamatosan ellenőrizzük, hogy a rendszerben részt vevő gazdaságok betartják-e a szabályokat.
Cégünk a japán Daisuke Tanakáról, a kávékóstolás nagymesteréről és a Cup of Excellence korábbi zsűritagjáról kapta a nevét.
Alapítónk, Szelei Szabolcs sikeres multinacionális cégeknél felépített karrierjét adta fel a tisztességes kávékereskedelemért. Közös szenvedélyük, hogy a világ legjobb kávéját juttassák el vásárlóikhoz.
„Szabolcs és csapata csodálatos partnerek voltak az elmúlt évben. A COVID alatt kezdő cégként kihívásokkal teli időszakon mentünk keresztül, és ennél együttműködőbb és megértőbb partnert nem is kívánhattunk volna. Mindig szuperül reagáltak az igényeinkre és hajlandóak voltak megoldást találni, nagyon hálásak vagyunk a partnerségükért!”
Jennifer Webster, Real Food
„Régóta ismerjük Szabolcsot, és megbízunk benne. Tudjuk, hogy szívvel és kézzel dolgozik, amit minden egyes csésze kávéjában érzünk.”
- Mann Dániel, Grund